Верно си е това, както обаче е вярно и ако се тури такава жена в гУлем джип примерно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Млада жена в малка кола – агресия на пътя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеАз имам лош опит и с жените в малки коли и с жените в джипове-най-добре е жената да е в мойта колаAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеЕдна "кака" ме засича много грозно (едва не се ударих в нея) изравних се с нея и я питам съвсем спокойно дали гледа на огледалата ,а тя ми показва....
Показала ти символ на това, с което си изкарва хляба.
Като видя пежо 206 на пътя съм с повишено внимание - вътре в много от случаите има неадекватно караща шофьорка. Опел корса са на 2ро място. Нисан микра също попада в класацията.
Трябва да си слагат лепенки - нещо като за газовите уредби но вместо жълто да се използва розово и с по-голяма удивителна ... или със звездичка в небето - "ти ги виждаш - те теб не ..."
Друга тенденция забелязвам: преди само мъже се опитваха да се предреждат на светофарите . А вчера една жена се опита да ми се предреди. Казвам - само се опита . Първо реших , че ще прави ляв завой и се изнася. Да ама не. Кви оптимисти има - да се опитват да дръпнат на алфа !...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеКаква е тая агресия от жените бе,тая си го сгази как си пише в дебелите книги......
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Егати...на мен ми идва да я наритам, тоя човек как се въздържа незнам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеЕто и в теб има стаена агресия
Comment
-
Много правилно постъпи...на агресията, ако не отвърнеш с агресия ставаш роб...
Евала на даматаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеКато видя пежо 206 на пътя съм с повишено внимание - вътре в много от случаите има неадекватно караща шофьорка. Опел корса са на 2ро място. Нисан микра също попада в класацията.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеНа един приятел жена му казва - като видя срещу мен млада жена в Туинго изтръпвам. Явно и в Германия, където живеят, го има тоя проблем с жените с малки коли....
Comment
Comment